widzę ze strasznie liczysz kalorie, przesyłam ci wiec przepis na pyszna sałatkę.
nie musisz bać sie o kalorie, bo jak sama zauwazysz jest bardzo lekka,
składniki to same warzywa.
Składniki:
4 rzodkiewki, nieduży ogórek, 2 dymki ze szczypiorem, 4–5 łyżek kiełków rzodkiewki, 5–6 listków sałaty, 2 jajka, po kilka gałązek natki pietruszki i koperku, łyżeczka soku z cytryny, sól, pieprz
umyj rzodkiewki i pokrój w plasterki, drobno posiekaj dymkę, obierz ze skórki ogórka i pokrój w kostkę. Sałatę - opłucz i porwij na kawałki. Jajko ugotuj na twardo, odłóż żółtko, a białko pokrój. Na końcu wszystkie składniki sałatki wymieszaj, skrop sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem, posyp posiekanymi ziołami.
muszę powiedziec, ze moja żona miała problem z nadwaga.
Mi osobiście nie przeszkadzało to jak wygląda, ale widziałam jak bardzo sie z tym męczy.
Ciężko było jej kupić modne rzeczy, bolał ją kregosłup.
W pewnym momencie powiedziała dość.
Przeszła na dietę 1000 kcal.
Od momentu kiedy przeszła na dietę, średnio chudnie 1,5-2 kg na miesiąc.
Zrezygnowała z jasnego pieczywa, tłustych rzeczy i kalorycznych deserów.
Czasem tylko jakieś drobne słodycze, aby nie przekroczyć limitu tysiąca kalorii dziennie.
Do tego wszystkiego zapisała sie na basen.
Po całym dniu pracy, relaks w basenie lub w saunie, nie tylko poprawia samopoczucie, ale również wspomaga przemianę materii.
Wysłany: 2007-11-06, 11:19
Najlepsza dieta:
jesz to co chcesz, w jakich ilościach chcesz ALE PROWADZISZ INTENSYWNY TRYB ŻYCIA !!! DUŻO RUCHU TO PODSTAWA DO TEGO ABY NIE MIEĆ NADWAGI !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum