Wróciłem z tego sanatorium 17 marca 2008r i muszę podzielic się wrażeniami.Słyszałem różne opinie o tym miejscu.Fakt,jest to tzw."dziura"ale jesli chodzi o miejscowość.Natomiast obsługa kuracjuszy przez personel jest wzorowa.Personel bardzo miły,zabiegi wykonywane są rzetelnie a największe słowa uznania należą sie kuchni.Wyżywienie bardzo dobre,panie kucharki smacznie gotują.Komuś smakuje,chce dokładkę?-nie ma problemu.Ze stołówki nie wychodzi się głodnym.Wielki pozytyw i duże słowa uznania.Jeśli się komuś nudzi ,zawsze moze jechac sobie do Włocławka(5km.-bilet kosztuje 2,30),autobusy kursują co godzinę.Dla osób mniej zamożnych miejsce jest idealne-nie ma pokus na które pieniążki mogą się rozejść w mgnieniu oka.Odpoczynek psychiczny na piątkę.Pozdrawiam cały personel.
Wysłany: 2008-04-28, 21:35
W którym byłeś sanatorium?Ja dostałam skierowanie do sanatorium Hutnik w czerwcu.Trochę byłam rozczarowana,liczyłam na Busko,a dostałam Wieniec.Jeśli możesz coś napisać więcej,to będę wdzięczna.
Wysłany: 2008-05-24, 14:18
Witam!Ja byłam tam od 08.10.07 do 31.10.07.Janusz50 ma rację.Mała miescina ale dookoła lasy na pocieszenie.Obsługa miła,jedzenie dobre-do syta można się najeśc.Zabiegów dużo,w miłej atmosferze personelu.Pokoje 2,3 osobowe.Do pokojów dobierają rocznikami.Sanatorium organizuje rózne wycieczki np;do Ciechocinka.Dancingi są ale to dla tych z grubym portfelem.Ja z moją paczką wolelismy isc do małej drewnianej knajpki zaraz obok hutnika.Można tez sporo zwiedzić na łonie natuty np;Zakład Przyrodoleczniczy z okalającym go parkiem,Rozlewnie Wód Mineralnych,Pijalnie wód mineralnych,dąb siostry Amelii.
Ja mój pobyt wspominam wspaniale.Pozdrawiam wszystkich!a tobie Yaneczko zyczę również super pobytu!
Wysłany: 2008-05-27, 23:11
Dziekuję za wiadomość.Mam jeszcze jedno pytanie.Czy na miejscu jest jakaś biblioteka?Martwi mnie to niezłe jedzenie,bo zamierzałam schudnąć,a tak kiepsko to widzę.
Wysłany: 2008-05-30, 13:02
Wtam!Jest tam mała biblioteczka,więc mozna sobie poczytać.A po obfitych jedzonkach spacer po lesie dobrze robi nie wspomne już o cwiczeniach np;jazda na rowerku.Więc nie masz sie o co martwić!Pozdrawiam
Wysłany: 2008-06-22, 12:07
hej Yaneczka!Czekamy na Twoją relację z pobytu..Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum